Interieur restaurant Octave, Antwerpen
Restaurant Octave, Antwerp

Belgian cuisine, chocolates and desserts

Afbeelding
Belgische keuken met klassieke en eigentijdse smaken

Laat je zintuigen beroeren

Octave brengt een Belgische keuken die klassieke smaken met eigentijdse invloeden combineert. Alle Octave gerechten worden samengesteld met verse ingrediënten en seizoensgebonden producten. ’s Middags bieden we een lunchkaart aan, voor het diner kunnen gasten genieten van een uitgebreide kaart in een verrassende setting. Octave serveert overdag ook overheerlijke desserts die in onze eigen Bean to Bar atelier worden gecreëerd.

Bekijk ons menu

Restaurant Octave

Concertmenu Octave

Bar/​Restaurant Octave biedt een concertmenu aan als heerlijke start van een entertainvolle avond. Het voor- en hoofdgerecht wordt door onze chef zorgvuldig bereid met verse ingrediënten en seizoensgebonden producten. Omdat wij weten dat concertgangers graag op tijd zijn, voorzien wij een origineel en smakelijk dessert met ​“chocolates-to-go”. Het menu wordt geserveerd vanaf 17.00 uur en bedraagt € 35 per persoon (dranken niet inbegrepen). Voor reservaties: reservations@​tbce.​be

 

Topchef Thomas Van de Weyer, restaurant Octave Antwerpen

Over onze chef

Executive Chef Thomas Van de Weyer brengt met zijn“joie de vivre” Belgische gerechten en desserts met een twist. 

Thomas, die eerder bij The Jane en Pure C werkte, weet als geen ander hoe smaken te combineren. Hij kiest bewust voor seizoens- en verloren groenten, maar ook voor onbekende en edele vis- en vleessoorten van bij ons.

Interieur en sfeer The Belgian Chocolate Experience

Genieten in een exclusief kader

Octave biedt ook een exclusieve private dining ruimte aan voor groepen tot 24 personen. Geniet van een uitzonderlijk zicht op de mooiste chocoladekluis ter wereld in een intieme setting. Chef Thomas stelt graag een op maat gemaakt menu samen.

Chocolate Nation

Bezoek Chocolate Nation

Het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld.

Info & tickets
Interieur restaurant Octave, Antwerpen

Ontmoet Octaaf Callebaut

We ontleenden onze naam aan een echte smaakpioneer.

 

Ontdek zijn verhaal
Octave opgenomen in Gault&Millau Restaurantgids

Octave opgenomen in Gault&Millau Restaurantgids 2020

Octave is als nieuwkomer opgenomen in de Gault&Millau Restaurantgids 2020 met een mooie score van 13/20, inclusief een felbegeerde koksmuts.

Meer over Gault&Millau